
RUCIP Halloween Scooter Weekend Park/street – Miskolc Okt. 25-26
2025-09-24
Miskolci Kisautó Börze és Kiállítás – 2025 Okt. 11
2025-09-29Vacsoraszínház a Végállomásban – Gyilkosság a vacsorán: A kétely fátylai – Miskolc 2025 Okt 22

Vacsoraszínház a Végállomásban – Gyilkosság a vacsorán: A kétely fátylai
Egy vacsora, ahol semmi sem az, aminek látszik.
Október 22-én újra életre kel éttermünkben a krimi világa: a vendégek asztalonként nyomozócsapatokká alakulnak, és a fogások között versenyt futnak az idővel, hogy felgöngyölítsék a bűntényt. Aki jól figyel, nyomokra bukkanhat, aki pedig hibázik, könnyen zsákutcába kerülhet.
Az este során Massimo Ardizzone iparmágnás rejtélyes halálát kell felderíteni, és a kérdés csak az: ki lesz az, aki leleplezi a tettest, az indítékot és a gyilkos fegyvert?
A történetet színészek vezetik végig, a keretet pedig a Végállomás konyhájának háromfogásos menüsora adja. A welcome drinktől a desszertig minden pillanat része a játéknak.
Szereplők
- Leonardo De Angelis, felügyelő – Széll Attila
- Mary Jane Lamanna, laboros-helyszínelő – Molnár Gyöngyi
- Ginevra Poloni, nyomozó – Szakács Zsuzsa
Időpont
2025. október 22., 19:00
Részvételi díj
21.900 Ft + szervízdíj / fő
(A jegy ára tartalmazza a háromfogásos menüt és az előadás részvételét.)
Jegyvásárlás: Kattints ide
Menüválasztás leadása: 2025.10.18-ig szükséges.
A jegyvásárlást követően a választott menüt és létszámot a következő e-mail címre küldjétek el:
kapcsolat@vegallomasbistro.com
Az esetleges ételallergiát vagy érzékenységet is jelezzétek felénk!
Menüsor
Welcome drink: 1 pohár prosecco
Előétel
- A: Friss kecskesajt, sült alma, savanyított berkenye, kovászos kenyér (1,6) – vegetáriánus
- B: Sütőtökkrémleves, tökmagos stangli (1,6)
- C: Mangalica pástétom, kovászos kenyér, vadóka ecetes lilahagyma (1,11)
Főétel
- A: Színes céklák és szezámos sült édesburgonya korong, citromos olívakrém, zöldsaláták (7) – vegetáriánus
- B: Grillezett csirkemell édes-savanyú wasabis glazúrral, kukoricás blini, sült őszi zöldségek (1)
- C: Baconnel göngyölt zsályás mangalicaszűz, házi burgonyafánk, erdei gombaszósz (1,5,6,11)
Desszert
- A: Somlói galuska, ahogyan mi készítjük (1,5,6)
- B: Sóskaramell mousse, mangó–passió lekvárral (1,5,6)
- C: 100% vegán desszert
További információ
+36 (negyvenhat) 402 952
Facebook esemény: LINK